Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, plănuieşte să discute cu reprezentanţii opoziţiei siriene la Moscova, pe 27 ianuarie

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, intenţionează să organizeze, la Moscova, o întâlnire cu reprezentanţii opoziţiei siriene, a anunţat ministerul rus de Externe, citat de site-ul agenţiei de presă Tass.

379 afișări
Imaginea articolului Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, plănuieşte să discute cu reprezentanţii opoziţiei siriene la Moscova, pe 27 ianuarie

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, plănuieşte să discute cu reprezentanţii opoziţiei siriene la Moscova, pe 27 ianuarie (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

"Întâlnirea este programată să aibă loc în Moscova pe data de 27 ianuarie", a anunţat miercuri pentru Tass, serviciul de presă al ministerului.

Alexander Lavrentyev, şeful delegaţiei ruse la discuţiile de la Astana pe tema crizei din Siria, a declarat anterior că o delegaţie a opoziţiei siriene armate va vizita Moscova pe data de 27 ianuarie.

Negocierile de pace de la Astana pe tema crizei din Siria au avut loc în perioada 23-24 ianuarie, iar în urma lor a fost elaborat un comunicat care stipulează stabilirea unui mecanism de monitorizare a armistiţiului din această ţară.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici