Serie de explozii, în două cluburi de noapte din Sofia

Cinci persoane au fost rănite într-o serie de explozii produse în două cluburi de noapte, în cursul nopţii de duminică spre luni, la Sofia, a anunţat Ministerul bulgar de Interne.

21 afișări
Imaginea articolului Serie de explozii, în două cluburi de noapte din Sofia

Serie de explozii, în două cluburi de noapte din Sofia

Doi bărbaţi cu vârsta de 30 şi, respectiv, 53 de ani se află în stare critică iar două femei au suferit răni uşoare în clubul Casablanca. Într-o altă explozie, proprietarul unui club de striptease, un bărbat în vârstă de 36 de ani, a fost grav rănit.

Exploziile sunt o metodă des utilizată în reglările de conturi din lumea interlopă bulgară. O altă explozie produsă, marţi seară, lângă Palatul Justiţiei din Sofia, s-a soldat cu doi răniţi. Dispozitivul a explodat în timp ce două persoane se pregăteau să îl instaleze în faţa unui birou de avocatură.

Bulgaria, care a aderat la UE în 2007, este des criticată de Bruxelles pentru rezultatele insuficiente obţinute în lupta împotriva corupţiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici