Seth Rogen duce Ţestoasele Ninja la luptă

  • Filmul este regizat de Jeff Rowe, iar scenariul este scris de Seth Rogen.
  • Teenage Mutan Ninja Turtles: Mutan Mayhem va avea o distribuţie fantastică.
  • Filmul de animaţie va fi lansat pe 2 august 2023.
309 afișări
Imaginea articolului Seth Rogen duce Ţestoasele Ninja la luptă

Teenage Mutan Ninja Turtles

Anul acesta se va lansa filmul animat cu supereroi Teenage Mutan Ninja Turtles: Mutan Mayhem, regizat de Jeff Rowe şi cu scenariul compus de Seth Rogen.

,,Din câte îmi amintesc, eram un fan al Ţestoaselor Ninja. Le aducem la viaţă pe aceste personaje într-o nouă generaţie şi cu o distribuţie foarte amuzantă. Brady Noon este Raphael. Micah Abbey este Donatello. Nicolas Cantu este Leonardo. Shamon Brown Jr. este Michelangelo'', dezvăluie Seth Rogen, nominalizat la Globurile de Aur 2023. 

Seth Rogen promite o distribuţie fantastică, care va include şi actori ca John Cena, Jackie Chan, Ice Cube şi Paul Rudd în rolul de personaje secundare.

Povestea este despre cum Ţestoasele Ninja încearcă să fie acceptate în jungla urbană din New York City şi să se adapteze la o viaţă normală de adolescenţi, însă au de-a face cu un sindicat infracţional care dezlănţuie o armată de mutanţi asupra lor.

Filmul se va lansa pe 2 august 2023, transmite IGN

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici