Shanghai: Un bărbat a înjunghiat mortal cinci persoane, la o secţie de poliţie

Un bărbat a înjunghiat mortal cinci persoane şi a rănit alte cinci, într-o secţie de poliţie din Shanghai, a anunţat presa locală.

11 afișări
Imaginea articolului Shanghai: Un bărbat a înjunghiat mortal cinci persoane, la o secţie de poliţie

Un bărbat a înjunghiat mortal cinci persoane, la o secţie de poliţie din Shanghai

Bărbatul, care fusese adus la secţia de poliţie din districtul Zhabei, a înjunghiat nouă poliţişti şi un gardian înainte de a fi imobilizat, scrie cotidianul Oriental Morning, în pagina electronică, fără a menţiona cauza atacului.

"Cinci persoane au murit deja, printre ele numărându-se patru ofiţeri de poliţie şi un gardian. Sunt depuse eforturi pentru salvarea celor cinci răniţi", a anunţat un post de televiziune din Shanghai, citat de cotidian.

Potrivit unor informaţii din presă, atacatorul are 28 de ani, este şomer şi locuieşte la Beijing. El era anchetat de poliţie pentru furt.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici