Shinzo Abe, reales premier al Japoniei / Abe stabileşte un nou record în istoria ţării de după Al Doilea Război Mondial

Shinzo Abe a fost reales ca lider al Guvernului japonez, fiind susţinut de Camera inferioară a Parlamentului statului, unde Partidul Democratic Liberal, aflat la conducere, deţinea în cadrul alegerilor ce au avut loc în luna septembrie două treimi din locuri, informează Tass.

872 afișări
Imaginea articolului Shinzo Abe, reales premier al Japoniei / Abe stabileşte un nou record în istoria ţării de după Al Doilea Război Mondial

Shinzo Abe, reales premier al Japoniei / Abe stabileşte un nou record în istoria ţării de după Al Doilea Război Mondial

Abe va rămâne astfel premier până în 2021, stabilind astfel un nou record în materie de durată a unui mandat în istoria de după Al Doilea Război Mondial a Japoniei.

Acest lucru a fost posibil cu ajutorul unor amendamente introduse în actul constitutiv al partidului conducător.

Premierul japonez va anunţa membrii noului Guvern în cursul zilei miercuri.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici