Şi-a căutat dublura pe Instagram şi a ucis-o, pentru a simula propria moarte

O cosmeticiană germano-irakiană în vârstă de 23 de ani a comis o crimă pentru a scăpa de părinţii cu care nu se înţelegea.

2102 afișări
Imaginea articolului Şi-a căutat dublura pe Instagram şi a ucis-o, pentru a simula propria moarte

În stânga - ucigaşa, în dreapta - victima

În Germania, o femeie germano-irakiană de 23 de ani a fost acuzată de crimă şi riscă închisoare pe viaţă pentru că a ucis o altă femeie care îi seamănă.

Potrivit anchetatorilor, Shahraban K. şi-a căutat săptămâni întregi, pe Instagram, dublura, a ademenit-o într-o capcană, apoi a ucis-o, desfigurând-o, pentru a-şi simula propria moarte. Potrivit Bild, a vrut să scape de tutela părinţilor săi.

Conturi false pe Instagram

Povestea a început pe 16 august 2022. În acea zi, trupul fără viaţă al unei tinere cu faţa desfigurată a fost găsit într-o maşină parcată în oraşul bavarez Ingolstadt. Trupul victimei, identificat rapid ca fiind cel al lui Shahraban K., o cosmeticiană din München, a fost descoperit de propriii părinţi. Dar, a doua zi după descoperire, în timpul autopsiei, au început să se răspândească primele îndoieli, confirmate ulterior de testul ADN.

Victima nu era Shahraban, ci Khadidja, un blogger de modă de origine algeriană cu reşedinţa în statul Baden-Wurttemberg. Ceea ce i-a frapat pe anchetatori este că victima avea aceeaşi vârstă cu Shahraban K. şi semăna cu ea. În acel moment, cazul a ţinut poliţia germană ocupată luni la rând.

Shahraban ar fi creat conturi false de Instagram şi a încercat săptămâni întregi să organizeze întâlniri cu femei care semănau cu ea. Până la urmă a găsit-o pe bloggeriţă: ca şi ea, Khadidja avea părul lung şi negru şi pielea chihlimbarului. Shahraban şi iubitul ei kosovar, Sheqir K, în vârstă de 24 de ani, au contactat-o ​​prefăcându-se că vor să cumpere produse cosmetice.

Autopsia a scos adevărul la iveală

Au urcat-o în maşină, dar la un moment dat s-au oprit într-o pădure: au dat drumul victimei şi au atacat-o, înjunghiind-o de peste 50 de ori, arată cicatricile pe faţă. Shahraban spusese familiei că se duce la Ingolstadt pentru a-l întâlni pe fostul ei soţ; iar când nu s-a întors, părinţii ei au mers să o caute la Ingolstadt şi i-au găsit Mercedesul lângă Dunăre.

Pe bancheta din spate se afla cadavrul unei femei tinere, cu părul negru, care fusese ucisă cu brutalitate, iar cei doi credeau că era fiica loe. Dar înşelăciunea nu a durat mult. Pentru că autopsia a scos la iveală adevărata identitate a cadavrului.

Maşina a fost descoperită nu departe de apartamentul lui Sheqir K. şi adevărata identitate a victimei a fost descoperită în august. Un purtător de cuvânt al poliţiei a spus că crima a fost comisă din „motive banale”, probabil din dorinţa fetei de a se ascunde de familia ei: „Nu primim un astfel de caz în fiecare zi, mai ales cu o întorsătură atât de spectaculoasă”. În ultimele zile, a fost confirmată reţinerea celor doi criminali diabolici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici