Şi-a ucis soţia în timpul unui coşmar

Un britanic ce suferă de tulburări ale somnului şi-a strangulat soţia în timp ce visa că ataca un agresor ce-i pătrunsese în rulotă, relatează The Independent, în ediţia electronică.

27 afișări
Imaginea articolului Şi-a ucis soţia în timpul unui coşmar

Şi-a ucis soţia în timpul unui coşmar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Brian Thomas (59 de ani) a recunoscut că a cauzat moartea soţiei sale, Christine (57 de ani), în timp ce erau în vacanţă în Aberporth, vestul Wales-ului.

Procurorul de caz a informat instanţa că acesta este un caz "profund neobişnuit" şi că nu urmăreşte un verdict de omucidere, ci eventual un verdict de "nevinovăţie la crimă pe motiv de responsabilitate diminuată".

Thomas este somnambul şi suferă de tulburări ale somnului, având multiple episoade de comportamente bizare în timpul odihnei.

Britanicul a fost consultat de experţi în domeniul somnului, care au concluzionat că omorul a fost involuntar. El a avut un coşmar în care visa că rulota sa este spartă de agresori pe care i-a atacat, realizând, la trezire, că, de fapt, îşi strangulase soţia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici