Şi-au pus pe toată lumea în cap! Guvernul malaezian, gafă de proporţii într-o campanie publicitară pentru combaterea coronavirusului

Guvernul malaezian a stârnit controverse din cauza unei campanii lansate pentru combaterea infecţiei cu noul coronavirus.

583 afișări
Imaginea articolului Şi-au pus pe toată lumea în cap! Guvernul malaezian, gafă de proporţii într-o campanie publicitară pentru combaterea coronavirusului

Şi-au pus pe toată lumea în cap! Guvernul malaezian, gafă de proporţii într-o campanie publicitară pentru combaterea coronavirusului

 

Guvernul malaezian a fost nevoit să-şi ceară scuze după ce a emis mai multe sugestii în care femeile îşi pot menţine soţii fericiţi pe toată durata pandemiei de coronaviurs.
 
Recent, Ministerul Afacerilor Femeilor din Malaezia a lansat o campanie, intitulată #WomenpreventCODID19 şi a cerut femeilor din Malaezia să se îmbrace frumos, să fie machiate pentru a-i face pe soţii lor să păstreze pacea şi armonia în casă, pe toată durata pandemiei. De asemenea, Ministerul le-a îndemnat pe femei să evite să-şi jignească proprii soţi.
 
„Ne cerem scuze dacă unele dintre sfaturile pe care le-am împărtăşit au fost necorespunzătoare şi au deranjat", a declarat Ministerul.
 
„Aceste afişe promovează conceptul de inegalitate de gen şi perpetuează conceptul de patriarhat", a declarat managerul All Women Action Society, Nisha Sabanayagam, pentru Reuters.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici