Simptomele COVID-19 pot fi resimţite şi după 80 de zile. Mărturisirile a mii de oameni care trec prin aceeaşi dramă

O jurnalistă din Scoţia a fost infectată cu noul virus şi a ajuns la ziua 80 de când se simte rău, scrie The Atlantic.

2943 afișări
Imaginea articolului Simptomele COVID-19 pot fi resimţite şi după 80 de zile. Mărturisirile a mii de oameni care trec prin aceeaşi dramă

Simptomele COVID-19 pot fi resimţite şi după 80 de zile. Cazul unei paciente infectate cu virusul

 

Este vorba despre cazul lui Vonny LeClerc, care a spus că primele simptome au apărut pe 16 martie şi au revenit dupa 12 zile. Nici acum nu se simte bine.

„Înainte de asta, eram o femeie de 32 de ani sănătoasă, cu o condiţie fizică bună. Am ajuns să nu pot să stau sub duş fără să mă simt obosită. Chiar şi cititul unei cărţi este epuizant”, a spus ea pentru The Atlantic.
 
Jurnalista nu a reuşit să facă un test, dar a vizitat mai mulţi doctori. „Toţi au spus că fără nicio îndoială este vorba despre Covid-19”, a declarat LeClerc.
 
Conform publicaţiei The Atlantic, nu este singurul caz şi că mii de oameni trec prin aceeaşi dramă, printre aceste cazurii regăsindu-se profesori universitari sau profesori de boli infecţioase. Nouă dintre ei au fost contactaţi şi mărturisit situaţia lor pentru publicaţie.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici