Singurul mare aliat al lui Putin condamnă sancţiunile impuse Moscovei: Sunt ilegale

Reticentă de la startul invaziei ruse în Ucraina, China nu aprobă politica sancţiuni pentru rezolvarea problemelor.

24900 afișări
Imaginea articolului Singurul mare aliat al lui Putin condamnă sancţiunile impuse Moscovei: Sunt ilegale

Singurul mare aliat al lui Putin condamnă sancţiunile impuse Moscovei: Sunt ilegale

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, Wang Wenbin, s-a referit la ultimele măsuri luate de UE şi de SUA împotriva Rusiei, după invadarea Ucrainei.

Wang a precizat că ţara lui „s-a opus întotdeauna sancţiunilor unilaterale dincolo de Dreptul Internaţional”, stabilind ca fiind ilegale măsurile economice şi militare luate contra Rusiei.

China „face apel la toate părţile să dea dovadă de reţinere pentru a evita exacerbarea tensiunilor dintre Rusia şi Ucraina”, a adăugat Wang.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici