Singurul preşedinte de stat important cu care Putin acceptă să vorbească la telefon

În afara amicului bielorus Lukaşenko, şeful Rusiei se întreţine la telefon, pe tema cerealelor, cu turcul Erdogan, care îi tot solicită să se aşeze la masa negocierilor de pace.

6869 afișări
Imaginea articolului Singurul preşedinte de stat important cu care Putin acceptă să vorbească la telefon

Singurul preşedinte de stat important cu care Putin acceptă să vorbească la telefon

O nouă convorbire telefonică a avut loc astăzi între Vladimir Putin şi Recep Tayyip Erdogan, a anunţat Kremlinul, potrivit căruia preşedintele rus şi preşedintele turc au discutat despre acordul privind grâul, prelungit în ultimele zile cu încă 4 luni. Apelul telefonic a fost confirmat de partea turcă, relatându-se şi despre invitaţia preşedintelui turc de a reluat negocierile cu Kievul.

Putin discută, momentan, doar cu Erdogan. Un summit între Vladimir Putin şi Joe Biden este în prezent exclus, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, răspunzând la o întrebare a jurnaliştilor: „Nu, până acum nu se vorbeşte despre un summit... în acest moment”.

Acelaşi Peskov şi-a exprimat astăzi „regretul” că reprezentanţilor ruşi nu li s-a permis să ia parte la ancheta privind doborârea zborului Malaysia Airlines MH17, pentru care un tribunal olandez a condamnat ieri doi ruşi şi un ucrainean condamnat la închisoare pe viaţă, informează agenţia Interfax

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici