Site-ul guvernamental francez privind imigraţia, atacat de hackerii din cadrul Anonymous

Hackerii din cadrul grupului Anonymous au blocat duminică site-ul Ministerului francez de Interne consacrat imigraţiei, a anunţat instituţia luni.

216 afișări
Imaginea articolului Site-ul guvernamental francez privind imigraţia, atacat de hackerii din cadrul Anonymous

Site-ul guvernamental francez privind imigraţia, atacat de hackerii din cadrul Anonymous

Pagina blocată de Anonymous era "în revizie" luni dimineaţă.

"Acest site poate fi mai uşor de atacat decât altele", a apreciat ministerul.

Anonymous, care a atacat deja site-ul preşedinţiei franceze la 20 ianuarie, se prezintă ca apărători ai libertăţii pe Internet.

Guvernul tunisian al lui Ben Ali, cel al lui Hosni Mubarak din Egipt sau cel al lui Muammar Kadhafi din Libia au fost ţinta atacurilor Anonymous. Mai recent, au fost atacate şi site-urile FBI şi Departamentului american al Justiţiei, ca represalii faţă de închiderea site-ului Megaupload.com.

De fiecare dată, metoda lor este aceeaşi: un atac de negare a serviciului, care constă în perturbarea funcţionării unui site prin creşterea conexiunilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici