Snoop Dogg se implică în politică. Rapperul spune că anul acesta va vota pentru prima dată

  • Snoop Dogg va vota anul acesta pentru prima dată.
  • Rapperul vrea ca Donald Trump să plece de la Casa Albă.
  • Snoop Dogg l-a criticat pe Kanye West pentru atitudinea pro-Trump.
1377 afișări
Imaginea articolului Snoop Dogg se implică în politică. Rapperul spune că anul acesta va vota pentru prima dată

Snoop Dogg se implică în politică. Rapperul spune că anul acesta va vota pentru prima dată

Îl ştii pe Snoop Dogg drept nume de marcă în stilul gangsta rap, dar şi ca interpret de cântece de leagăn ori actor. Este un promotor al consumului de marijuana şi a gătit împreună cu Martha Stewart. Iar acum vrea să se implice în politică. În vârstă de 48 de ani, rapperul american a anunţat că va vota anul acesta, în noiembrie, pentru prima dată, pentru că vrea ca Donald Trump să plece de la Casa Albă. Snoop spune că anterior a crezut în mod eronat că nu are drept de vot, pentru că are la activ câteva infracţiuni.

În urmă cu doi ani, Snoop spunea că toţi cei care îl sprijină pe Trump sunt rasişti, inclusiv Kanye West. Soţul lui Kim Kardashian este celebru pentru atitudinea pro-Trump, iar Snoop spune că acesta a preferat să fie de partea rasiştilor decât să ia apărarea propriei comunităţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici