ŞOCANT: O fetiţă de numai 7 ani, nevoită să lucreze ca dansatoare într-un club de noapte - FOTO

O fetiţă în vârstă de numai şapte ani, din China, este nevoită să danseze patru nopţi pe săptămână într-un club de noapte pentru a-şi întreţine părinţii bolnavi.

8451 afișări
Imaginea articolului ŞOCANT: O fetiţă de numai 7 ani, nevoită să lucreze ca dansatoare într-un club de noapte - FOTO

ŞOCANT: O fetiţă de numai 7 ani, nevoită să lucreze ca dansatoare într-un club de noapte

În timp ce colegii ei de clasă dorm liniştiţi, Huang Doudou merge la clubul din oraşul Urumqi unde lucrează patru nopţi pe săptămână şi caştigă aproximativ 80 de lire pe lună, informează dailymail.co.uk. Machiată strident şi îmbrăcată în haine provocatoare, fetiţa dansează pe ritmuri latino în văzul tuturor clienţilor clubului.

VEZI AICI POZELE CU HUANG DOUDOU

Huang Doudou a fost forţată de împrejurări să lucreze ca dansatoare în clubul de noapte. Mama lui Huang nu mai poate munci, după ce s-a accidentat la un picior. Tatăl suferă de gastrită cronică, fapt care îl împiedică să îşi găsească un loc de muncă.

Întreaga familie locuieşte într-un apartament închiriat de 12 metri pătraţi, împartit în două camere.

De patru ori pe săptămână, fetiţa merge cu autobuzul împreună cu mama ei la clubul unde lucrează . Drumul până la club poate să dureze chiar şi o oră si jumătate. Intră pe scenă la ora 9 seara şi dansează trei numere, după care se întoarce acasă şi îşi termină temele pentru şcoală.

"Este distractiv, însă nu termin mai devreme de 11 noaptea şi apoi trebuie să îmi fac temele pentru a doua zi. Îmi place să dansez şi câteodată primesc şi bacşiş care ma ajută să plătesc facturile. Uneori obosesc, însă este un loc de muncă foarte bun", a declarat fetiţa.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici