Sofia va fi afectată de cutremure până în decembrie

Capitala bulgară Sofia va fi în continuare afectată de cutremure până în decembrie, dar acestea vor avea o intensitate mai mică decât cel de sâmbătă, a declarat Nikolai Miloşev, directorul Institutului de geofizică din cadrul Academiei bulgare de Ştiinţe, relatează Standart în ediţia electronică.

11 afișări
Imaginea articolului Sofia va fi afectată de cutremure până în decembrie

Sofia va fi afectată de cutremure până în decembrie

Populaţia capitalei bulgare a fost cuprinsă de panică sâmbătă noaptea, mii de persoane părăsindu-şi locuinţele, iar barurile şi cinematografele golindu-se imediat.

Un al doilea cutremur i-a trezit pe locuitori la ora 07.03 (07.03 ora României), dar a avut o intensitate mai mică decât primul, potrivit seismologilor.

"Este din cauza exploziei de la Celopecene", a declarat primarul oraşului, Boiko Borisov, potrivit căruia explozia care s-a produs în vară la un fost depozit de armament din Celopecene a generat activitatea seismică.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici