Sofia Vergara şi Joe Manganiello divorţează după şapte ani de căsnicie

Sofia Vergara şi Joe Manganiello divorţează după şapte ani de căsnicie, au anunţat actorii într-un comunicat pentru Page Six.

2741 afișări
Imaginea articolului Sofia Vergara şi Joe Manganiello divorţează după şapte ani de căsnicie

Sofia Vergara şi Joe Manganiello divorţează după şapte ani de căsnicie

"Am luat decizia dificilă de a divorţa. Ca doi oameni care ţin foarte mult unul la celălalt, vă rugăm politicos să ne respectaţi intimitatea în acest moment, în timp ce parcurgem această nouă etapă a vieţii noastre”, au spus actorii.

Jurata de la "America's Got Talent" şi-a sărbătorit ziua de naştere în Italia în ultima săptămână cu un grup de prieteni, dar starul din "Magic Mike" nu apare nicăieri în fotografiile pe care le-a postat pe Instagram.

Cuplul s-a întâlnit la White House Correspondents' Association Dinner în mai 2014. Manganiello şi Vergara s-au logodit în decembrie 2014 şi s-au căsătorit mai puţin de un an mai târziu, în noiembrie 2015. Înainte de a se căsători, vedeta din "Modern Family", care are un fiu adult cu fostul ei soţ Joe Gonzolez, a declarat pentru Cosmo for Latinas că a avea copii "nu era o prioritate" pentru ei, dar dacă ar apărea, ar fi "foarte fericiţi".

Starul din "One Tree Hill" a declarat pentru Men's Health în 2019 că îi place cât de "încrezătoare" este Vergara. "Este nevoie de o persoană foarte puternică şi sigură pe ea pentru a face faţă tipurilor de proiecte pe care le-am făcut eu”.

Pentru viitorul său proiect Netflix "Griselda", Vergara s-a transformat în şefa drogurilor Griselda Blanco, cunoscută ca fiind o femeie de afaceri "nemiloasă şi violentă", potrivit Entertainment Weekly.

Manganiello a fost văzut în New Jersey pe 2 iunie la filmările pentru viitorul film "Nonnas", alături de Susan Sarandon, Drea de Matteo şi Vince Vaughn.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici