Soldaţi voluntari ai batalionului rusesc de pe frontul din Bahmut: Putin va fi învins şi va fi revoluţie în Rusia

Ce cred despre soarta războiului soldaţii ruşi care aparţin legiunii străine ce luptă în Ucraina împotriva Moscovei.

3374 afișări
Imaginea articolului Soldaţi voluntari ai batalionului rusesc de pe frontul din Bahmut: Putin va fi învins şi va fi revoluţie în Rusia

Soldaţi voluntari ai batalionului rusesc de pe frontul din Bakhmut: Putin va fi învins şi va fi revoluţie în Rusia

Pe lângă forţele ucrainene obişnuite, există o legiune străină (luptători din întreaga lume) care s-a alăturat ucrainenilor, pentru a lupta împotriva invaziei ruse. În această legiune există şi un batalion rus de voluntari care au părăsit Rusia şi luptă cot la cot cu ucrainenii.

Motivaţiile unui soldatului care luptă în Bahmut - regiunea Doneţk sunt clare: „Am ales să mă alătur ucrainenilor împotriva ruşilor pentru că sunt un bătrân luptător al regimului lui Putin, un luptător pentru libertatea noastră ca ruşi”.

„Ca rus creştin, nu pot să văd copii ucraineni murind. Regimul lui Putin va fi învins pe câmpul de luptă ucrainean Şi poate începe o revoluţie sau un război civil în Rusia la care voi lua parte”, adaugă soldatul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici