Solidaritate cu victimele incendiilor din Grecia. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu şi un mare club de fotbal îşi donează încasările

Clubul Olympiakos Pireu a anunţat că donează un milion de euro în sprijinul victimelor incendiilor de vegetaţie din regiunea Attica în timp ce PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, va ceda toate încasările de la meciul de marţi cu FC Basel, potrivit presei din Grecia.

731 afișări
Imaginea articolului Solidaritate cu victimele incendiilor din Grecia. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu şi un mare club de fotbal îşi donează încasările

Solidaritate cu victimele incendiilor din Grecia. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu şi un mare club de fotbal îşi donează încasările

Reprezentanţii clubului Olympiakos Pireu au mai anunţat că vor deschide trei conturi la trei bănci astfel încât suporterii să poată dona şi ei.

Şi Federaţia de Fotbal din Grecia a anunţat că va depune 1.000 de euro în contul de donaţii deschis de stat şi cerut sportivilor să ajute şi ei victimele incendiilor.

Cel puţin 79 de persoane au decedat, iar alte aproape 200 au fost rănite, inclusiv 23 de copii, în urma incendiilor de vegetaţie de la periferia oraşului Atena, au anunţat autorităţile, care au avertizat că numărul victimelor va continua probabil să crească, informează cotidianul Ekathimerini.

Bilanţul anterior al incendiilor de vegetaţie, anunţat marţi seara, era de cel puţin 76 de morţi. Câteva ore mai târziu au fost descoperite alte două corpuri neînsufleţite în localitatea Mati.

Ilias Psinakis, primarul oraşului Marathon, a anunţat că aproximativ 3.000 de imobile au fost distruse de flăcări în localităţile Mati şi Rafina, două obiective turistice populare.

Mai multe persoane sunt în continuare date dispărute, însă autorităţile nu au precizat numărul exact.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici