Soţia româncă a traficantului de arme indian Abhishek Verma susţine că a fost agresată în închisoare

Avocatul româncei Anca Verma, soţia traficantului de arme indian Abhishek Verma, a scris trimis o scrisoare ambasadei române la New Delhi în care pretinde că clienta sa este agresată la închisoarea Tihar şi îi cere să intervină, relatează Daily Mail, în ediţia electronică de luni.

1035 afișări
Imaginea articolului Soţia româncă a traficantului de arme indian Abhishek Verma susţine că a fost agresată în închisoare

Soţia româncă a traficantului de arme indian Abhishek Verma susţine că a fost agresată în închisoare (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Anca Verma a declarat la 28 februarie că a fost asaltată de o condamnată, pe nume Sonia, la închisoarea numărul 6. "Degetul Ancăi a fost dislocat şi are vânătăi pe braţ din cauza atacului. Am văzut-o pe Anca bandajată şi având dureri mari în sala de judecată", a declarat avocatul acesteia, citat de Daily Mail.

Avocatul susţine că supraveghetorul asistent de la închisoarea numărul 6 Raman Sharma a încercat să stoarcă bani de la Anca Verma în ultimele luni dar devreme ce ea a refuzat să dea curs cererii sale de câteva ori, el a instigat deţinutele împotriva ei.

Autorităţile penitenciare resping însă acuzaţiile ca fiind false şi fără fundament.

Abhishek şi Anca Verma au fost acuzaţi de deţinere de documente secrete şi predarea lor unor cetăţeni străini.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici