Spania: Un motociclist a călătorit 21 km pentru a-şi cumpăra pâine

Un motociclist din Spania a fost prins de poliţie după ce a călătorit 21 km pentru a-şi cumpăra pâine, încălcând interdicţiile Guvernului de a ieşi din casă pentru a face cumpărăturile în apropierea locuinţei, relatează El Pais.

2847 afișări
Imaginea articolului Spania: Un motociclist a călătorit 21 km pentru a-şi cumpăra pâine

Spania: Un motociclist a călătorit 21 km pentru a-şi cumpăra pâine

Duminică trecută, la un punct de control dintr-o zonă montană un poliţist al Gărzii Civile spaniole a oprit un motociclist care spunea că a plecat „să cumpere pâine”.
 
Când i-au cerut actul de identificare, s-a dovedit că bărbatul locuia la 21 de kilometri distanţă de locul în care fusese oprit şi se pare că nu a fost în stare să cumpere pâine în niciunul dintre cele cinci oraşe prin care a trecut. 
 
În cele din urmă, acesta a mărturisit: „Am ieşit să cumpăr pâine şi ...”. Apoi, bărbatul a fost amendat şi escortat la el acasă.
 
Poliţiştii Gărzii Civile spun că au auzit tot felul de scuze din partea oamenilor care au încălcat ordinele de restricţie determinate de pandemia de coronavirus cu care se confruntă Spania şi au amendat 3.695 de şoferi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici