Spotify i-a concediat pe Harry şi pe Meghan. Podcastul ducesei a fost anulat

Contractul prevedea un onorariu de 20 de milioane de euro.

6541 afișări
Imaginea articolului Spotify i-a concediat pe Harry şi pe Meghan. Podcastul ducesei a fost anulat

Spotify i-a concediat pe Harry şi pe Meghan. Podcastul ducesei a fost anulat

Harry şi Meghan au fost alungaţi de Spotify, gigantul de streaming, care nu va difuza o a doua serie a Archetypes, podcast-ul Ducesei de Sussex dedicat stereotipurilor feminine.

Harry şi Meghan - despre care zvonurile spun că sunt în criză - au semnat un contract de 20 de milioane de dolari cu Spotify, dar, conform presei americane, afacerea nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor în ceea ce priveşte nivelurile de productivitate şi, prin urmare, nu vor primi toată plata.

O declaraţie comună publicată peste noapte anunţă că Dukes şi Spotify „au convenit reciproc să se despartă şi sunt mândri de serialul pe care l-au făcut împreună”.

Primele 12 episoade din Archetypes au fost puse online anul trecut şi au văzut-o pe Meghan dialogând cu vedete precum tenismena Serena Williams şi cântăreaţa Mariah Carey. Podcastul, la debut, ajunsese în fruntea topurilor. Ducesa va încerca să dezvolte conţinutul Archetypes pe alte platforme.

Însă divorţul de Spotify este semnalul că brandul lui Harry şi Meghan îşi pierde rapid din valoare în America. Rămâne de văzut ce se va alege de contractul de 100 de milioane de dolari semnat de cuplu cu Netflix.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici