State UE oferă asistenţă Ungariei în criza imigranţilor

State membre ale Uniunii Europene, printre care se numără Danemarca, Bulgaria şi Slovacia, vor oferi asistenţă Ungariei, în problema imigranţilor, în cadrul Mecanismului UE pentru Protecţie Civilă.

269 afișări
Imaginea articolului State UE oferă asistenţă Ungariei în criza imigranţilor

State UE oferă asistenţă Ungariei în criza imigranţilor (Imagine: Hepta)

Ungaria a solicitat asistenţă vineri, cerând paturi, pături şi calorifere electrice.

În acest context, state UE, inclusiv Danemarca, Bulgaria şi Slovacia, au trimis corturi şi paturi.

Mecanismul Uniunii Europene pentru Protecţie Civilă are rolul de a permite statelor membre să îşi ofere reciproc asistenţă de urgenţă. În afară de cele 28 de state membre UE, la acest sistem participă şi Islanda, Macedonia, Muntenegru, Norvegia şi Serbia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici