Statele Unite au capturat un suspect în ancheta privind atentatul de la consulatul din Benghazi

Statele Unite au arestat un suspect în ancheta privind atentatul comis la consulatul american din oraşul libian Benghazi pe 11 septembrie 2012, anunţă Pentagonul.

109 afișări
Imaginea articolului Statele Unite au capturat un suspect în ancheta privind atentatul de la consulatul din Benghazi

Statele Unite au capturat un suspect în ancheta privind atentatul de la consulatul din Benghazi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vă pot informa că duminică, 15 iunie, militari americani, în cooperare cu poliţia libiană l-au capturat pe Ahmed Abu Khattala, un personaj-cheie în atacurile care au vizat sediul consulatului american din Benghaziîn septembrie 2012", a declarat John Kirby, purtătorul de cuvânt al Departamentului american al Apărării.

Atentatul comis pe 11 septembrie 2012 la consulatul american din Benghazi s-a soldat cu moartea ambasadorului SUA în Libia şi a altor trei funcţionari americani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici