Statele Unite au depăşit 1,5 milioane de cazuri de COVID-19

Statele Unite au depăşit 1,5 milioane de cazuri de COVID-19, în timp ce numărul total al deceselor cauzate de noul coronavirus a ajuns la aproximativ 90.000, potrivit unui raport al Universităţii Johns Hopkins. informează Reuters.

231 afișări
Imaginea articolului Statele Unite au depăşit 1,5 milioane de cazuri de COVID-19

Statele Unite au depăşit 1,5 milioane de cazuri de COVID-19

SUA are cel mai mare număr de decese şi cazuri de COVD-19 din lume, dar mai multe ţări - inclusiv Belgia, Spania, Marea Britanie, Italia şi Suedia - au înregistrat mai multe decese pe cap de locuitor, potrivit site-ului statistic Worldometer.

Statul New York reprezintă aproape o treime din decesele din SUA, cu peste 28,300, potrivit Johns Hopkins, deşi statul a anunţat aproximativ 22.700 de decese oficiale.

Până pe 6 iunie, SUA ar putea ajunge la aproximativ 112.000 de decese, conform unei medii de 20 de modele epidemiologice analizate de Universitatea din Massachusetts.

Aproape 11,5 milioane de teste au fost efectuate în SUA, potrivit institutului Johns Hopkins - cu o medie mai scăzută pe cap de locuitor decât alte ţări - şi aproximativ 272.000 de persoane vindecate.

Pandemia a ucis peste 316.000 de oameni din întreaga lume de la apariţia sa în China la sfârşitul anului trecut, potrivit unui raport AFP bazat pe surse oficiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
cazuri,
decese

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici