"Statele Unite deţin nave extraterestre din material de origine exotică", dezvăluie un fost oficial de informaţii

Un fost oficial de informaţii susţine că guvernul american deţine ambarcaţiuni „intacte şi parţial intacte” şi ar fi de origine extraterestră.

4364 afișări
Imaginea articolului "Statele Unite deţin nave extraterestre din material de origine exotică", dezvăluie un fost oficial de informaţii

NewsNation/Imagine generată de AI

OZN-uri la vremuri grele 

În ultimii trei ani, de la declanşarea pandemiei de coronavirus, occidentul a intrat într-o perioadă de grea încercare. Economia mondială a fost zdruncinată.

Aproape 7 milioane de oameni au murit de la coronavirus. 

Zeci de milioane de oameni şi-au pierdut locurile de muncă ca urmare a restricţiilor.

Anxietatea şi bolile pshice s-au agravat pentru zeci de milioane de oameni care au stat închişi în locuinţele lor, în perioada restricţiilor pandemice. 

Şi dacă nu era îndeajuns, un nou război rece a pornit între blocul vestic şi cel estic  ca urmare a invadării ruse a Ucrainei şi creşterii tensiunilor din strâmtoarea Taiwan şi Golful Persic. 

Fenomenul OZN-urilor şi fenomenelor paranormale a început chiar din 2020. Pe toată planeta, o serie de monoliţi misterioşi au apărut şi au dispărut din senin. 

În 2022 s-a petrecut revoluţia inteligenţei artificiale prin ChatGPT. Milioane de oameni au fost fascinaţi, dar şi panicaţi de ce ar putea să facă AI în a-i lăsa şomeri. 

De la monoliţi la nave spaţiale  

Pentagonul consemnase înregistrările cu OZN-uri realizate de piloţi americani în urmă cu aproape două decenii ca fiind reale. 

Guvernul, Congresul şi serviciile informaţionale din Statele Unite au fost solicitate de populaţie şi de oficiali să dezvăluie dovezi ale OZN-urilor.

 

Chiar şi Donald Trump şi Joe Biden le-a adus în discuţie. 

În 2021, sub unda verde a administraţiei Biden, CIA a declasificat sute de dosare despre apariţiile OZN-urilor din anii 1950-1960, perioada ca mai încrâncenată a primului război rece. 

Majoritatea documentelor descriau fenomene stranii care după descriere se potriveau mai degrabă efectelor produse de lansările rachetelor sovietice. Aceleaşi efecte pot fi observate şi azi, ca urmare a lansării rachetelor Falcon ale lui Elon Musk. 

Fostul oficial de informaţii David Grusch, care a condus analizarea fenomenelor anormale inexplicabile (UAP) în cadrul unei agenţii a Departamentului Apărării al SUA, a susţinut că SUA deţin ambarcaţiuni de origine non-umană.

Informaţiile despre aceste vehicule sunt ascunse ilegal de Congres, a declarat Grusch pentru Debrief.

Grusch a spus că atunci când a predat informaţii clasificate despre vehicule către Congres, a suferit represalii din partea oficialilor guvernamentali. El a părăsit guvernul în aprilie, după o carieră de 14 ani în serviciile de informaţii americane.

 

Nu suntem singuri.  OZN sau FAN? 

Jonathan Grey, un oficial al serviciilor secrete americane la Centrul Naţional de Informaţii Aeriene şi Spaţiale (Nasic), a confirmat existenţa „materialelor exotice” la Debrief, adăugând: „Nu suntem singuri”.

Dezvăluirile au venit după ce o serie de observări şi rapoarte credibile au reînviat atenţia asupra navelor extraterestre şi, eventual, vizite, în ultimii ani.

În 2021, Pentagonul a lansat un raport cu peste 140 de cazuri de cazuri FAN/UAP care nu au putut fi explicate, potrivit The Guardian

UAP = fenomene aeriene neidentificate în limba engleză - FAN. 

UFO  = Unidentified flying object/Obiect zburător neidentificat. 

De ce NASA preferă în prezent această denumire? Fiindcă tot mai mulţi astronomi consideră că majoritatea apariţiilor de tip OZN nu ar putea să fie nave spaţiale mecanizate sau obiecte zburătoare.

Aceste fenomene stranii traversează cerul cu viteza luminii, dar la un moment dat, au fost filmate când treceau prin apă şi pământ. 

Savanţii de la NASA cred că omenirea are de-a face cu fenomene atmosferice necunoscute ştiinţei actuale. Sunt fenomene luminoase ce par să încalce legile fizicii cunoscute de oameni la ora actuală. 

Totuşi, o scurgere de informaţii şi  imagini arătau întâmplări aparent inexplicabile pe cer. Între timp, piloţii marinei americane au mărturisit că au avut frecvent întâlniri cu ambarcaţiuni stranii în largul coastei SUA.

Într-un interviu cu jurnaliştii The Debrief Leslie Kean şi Ralph Blumenthal, care au dezvăluit anterior existenţa unui program secret al Pentagonului care investiga OZN-urile, Grusch a dezvăluit că guvernul SUA şi contractorii de apărare recuperaseră fragmente de ambarcaţiuni non-umane şi, în unele cazuri, chiar nave întregi. 

Nu vorbim despre origini sau identităţi prozaice”, a spus Grusch. „Sunt vehicule intacte şi parţial intacte”.

Grusch a spus pentru Debrief că analiza a determinat că acest material este „de origine exotică” – adică „inteligenţă non-umană, fie că este extraterestră sau de origine necunoscută”.

Grey, care, potrivit Debrief-ului, analizează fenomene anormale inexplicabile din cadrul Nasic, a confirmat relatarea lui Grusch.

„Fenomenul inteligenţei non-umane este real. Nu suntem singuri”, a spus Gray. „Recuperările de acest fel nu se limitează la Statele Unite. Acesta este un fenomen global şi, totuşi, o soluţie  la această problemă continuă să ne scape”.

  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici