Strauss-Kahn nu va mai fi mutat în apartamentul din Manhattan. Proprietarii locuinţei au anulat contractul de închiriere

Contractul de închiriere a apartamentului din Manhattan unde ar urma să fie transferat în arest la domiciliu Dominique Strauss-Kahn a fost anulat, informează ziarul american New York Post.

803 afișări
Imaginea articolului Strauss-Kahn nu va mai fi mutat în apartamentul din Manhattan. Proprietarii locuinţei au anulat contractul de închiriere

Strauss-Kahn nu va mai fi mutat în apartamentul din Manhattan. Proprietarii locuinţei au anulat contractul de închiriere (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit New York Post, Anne Sinclair închiriase un apartament în zona Bristol Plaza din Manhattan, dar proprietarii imobilului ar fi anulat contractul când au aflat că Strauss-Kahn ar urma să fie mutat acolo.

Aproximativ 100 de jurnalişti sunt în faţa blocului unde se află apartamentul, aşteptând transferul lui Strauss-Kahn, în pofida informaţiilor din New York Post.

Fostul director al FMI Dominique Strauss-Kahn va fi eliberat din închisoare vineri şi va fi plasat în arest la domiciliu, imediat după ce avocaţii săi vor achita o cauţiune de un milion de dolari.

Avocaţii fostului ministru francez al Finanţelor vor achita cauţiunea de un milion de dolari şi vor prezenta o garanţie de cinci milioane, oferind detalii despre apartamentul din Manhattan unde va sta în arest. După ce aceste elemente vor fi prezentate instanţei, Strauss-Kahn, 62 de ani, va putea părăsi închisoarea din Rikers Island.

Strauss-Kahn este acuzat că ar fi agresat-o sexual pe o cameristă a Hotelului Sofitel din Manhattan.

Instanţa a aprobat joi seara eliberarea pe cauţiune a fostului director FMI, iar următoarea audiere este fixată pe 6 iunie. În cursul acestei audieri, Strauss-Kahn va trebui să pledeze vinovat sau nevinovat la cele şapte capete de acuzare care îl vizează. Dacă pledează vinovat, nu va mai avea loc un proces.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici