Strauss-Kahn, pregătit să lupte pentru a-şi susţine nevinovăţia. Avocat: Este şi trist şi acest lucru i se citeşte în ochi

Unul dintre avocaţii lui Dominique Strauss-Kahn, William Taylor, afirmă că fostul director FMI este "pregătit să lupte în justiţie şi să îşi susţină nevinovăţia", subliniind că la audierea de joi apărarea va propune plasarea în reşedinţă supravegheată, informează La Parisien, în ediţia online.

277 afișări
Imaginea articolului Strauss-Kahn, pregătit să lupte pentru a-şi susţine nevinovăţia. Avocat: Este şi trist şi acest lucru i se citeşte în ochi

Dominique Strauss-Kahn este pregătit să lupte pentru a-şi susţine nevinovăţia

"Vom propune din nou o cauţiune de un milion de dolari, încredinţarea în reşedinţă supravegheată şi vom da asigurări că Dominique Strauss-Kahn nu părăseşte teritoriul american", a spus Taylor.

Confirmând că Strauss-Kahn nu va mai avea de-a face cu judecătoarea Melissa Jackson, care l-a audiat luni, William Taylor declară: "Va fi alt judecător şi sperăm că şi altă decizie". Vom continua să pledăm nevinovat. Strauss-Kahn este optimist şi pregătit să lupte. Îşi susţine nevinovăţia".

Întrebat despre condiţiile în care este deţinut Strauss-Kahn, avocatul a explicat: "Este bine. Are o stare bună. Acest lucru este cel mai important. Sigur că este şi trist şi acest lucru i se citeşte în ochi. Una dintre probleme este că nu are ceas şi nici măcar nu ştie ce oră este. Este rău pentru el", a spus avocatul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici