Studiu: mii de pacienţi din Anglia ar fi murit din cauza aglomeraţiei de la secţiile de urgenţă

  • Mii de pacienţi din Anglia ar fi murit anul trecut din cauza aglomeraţiei de la secţiile de urgenţă.
  • Estimarea este că peste 250 de pacienţi pe săptămână în Anglia ar fi murit inutil în 2023.
  • Studiul a fost realizat de Colegiul Regal de Medicină de Urgenţă (RCEM).
1378 afișări
Imaginea articolului Studiu: mii de pacienţi din Anglia ar fi murit din cauza aglomeraţiei de la secţiile de urgenţă

Studiu: mii de pacienţi din Anglia ar fi murit din cauza aglomeraţiei de la secţiile de urgenţă

Realizatorii studiului au estimat că, probabil, a existat un deces în exces pentru fiecare 72 de pacienţi care au petrecut între 8 şi 12 ore în secţiile de urgenţă, potrivit Sky News.

Ca urmare, peste 250 de pacienţi pe săptămână în Anglia ar fi putut muri anul trecut din cauza aşteptării foarte lungi pentru un loc în secţie.

Strategia autorităţilor din domeniul medical stabileşte că 76% dintre pacienţii de la urgenţe trebuie să fie internaţi, transferaţi sau externaţi în termen de patru ore. Totuşi, ţinta nu a putut fi atinsă din cauza problemelor cu care se confruntă sistemul medical din Anglia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici