STUDIU: Vieţile pacienţilor din spitalele britanice, puse în pericol de şobolani, purici şi gândaci

Invaziile de şobolani, şoareci, gândaci şi purici din spitalele britanice pun în pericol vieţile pacienţilor, administratorii utilizând de sute de ori pe an substanţe pentru combaterea acestor dăunători, scrie Daily Mail în ediţia online.

171 afișări
Imaginea articolului STUDIU: Vieţile pacienţilor din spitalele britanice, puse în pericol de şobolani, purici şi gândaci

STUDIU: Vieţile pacienţilor din spitalele britanice, puse în pericol de şobolani, purici şi gândaci (Imagine: Shutterstock)

Verificări efectuate în spitalele din Anglia au relevat că multe se confruntă cu invazii de şobolani, şoareci, furnici, gândaci sau purici. Au fost semnalate numeroase cazuri când şobolanii au năvălit în secţiile de terapie intensivă sau în cantinele spitalelor. În unele unităţi medicale au fost semnalate veveriţe, vulpi sau păsări.

Conform raportului, curăţenia reprezintă o mare problemă în spitalele de stat din Marea Britanie, sănătatea pacienţilor fiind pusă în pericol dat fiind că puricii şi şobolanii pot stimula apariţia unor epidemii.

În urmă cu câteva săptămâni, un pacient a fost atacat de un şobolan în timp ce se odihnea în patul unui spital, fiind şi sub efectul sedativelor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici