SUA acuză patru soldaţi ruşi de crime de război

Statele Unite au acuzat patru soldaţi ruşi de crime de război săvârşite împotriva unui cetăţean american în timpul invaziei Rusiei în Ucraina, a anunţat miercuri CNN.

573 afișări
Imaginea articolului SUA acuză patru soldaţi ruşi de crime de război

Potrivit actului de acuzare, soldaţii ruşi l-au răpit pe american din locuinţa sa din satul ucrainean Mylove.

Soldaţii l-ar fi bătut şi torturat pe american într-un complex militar rusesc, unde a fost reţinut timp de 10 zile, în aprilie 2022.

După ce l-au răpit, soldaţii ruşi l-ar fi dezbrăcat pe american, i-ar fi legat mâinile la spate şi l-ar fi bătut cu pumnii, picioarele şi cu patul armelor.

În timp ce era sechestrat de soldaţii ruşi, americanul ar fi fost torturat de cei patru inculpaţi şi de alţi complici nenominalizaţi în timpul a cel puţin două sesiuni de interogatoriu.

Aceştia l-au dezbrăcat, l-au bătut crunt şi l-au fotografiat, potrivit actului de acuzare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici