SUA au dovezi care susţin atât teoria apariţiei virusului în piaţa din Wuhan cât şi cea a produceri sale într-un laborator chinez

Un senior al Oficiului Director al Informaţiilor Naţionale (ODNI) al Statelor Unite a recunoscut luni seară că SUA are dovezi care să susţină ambele teorii privind apariţia noului coronavirus, scrie CNN.

6598 afișări
Imaginea articolului SUA au dovezi care susţin atât teoria apariţiei virusului în piaţa din Wuhan cât şi cea a produceri sale într-un laborator chinez

SUA au dovezi care susţin atât teoria apariţiei virusului în piaţa din Wuhan cât şi cea a produceri sale într-un laborator chinez

O teorie este că virusul a provenit accidental dintr-un laborator din Wuhan, China, iar cealaltă este că focarul a început într-o piaţă din oraş.

Oficialul a menţionat, de asemenea, că datele adunate până acum arată că focarul nu a fost eliberat intenţionat.

Noile informaţii vin în contextul în care, deşi majoritatea oficialilor occidentali spun că „este foarte probabil” ca originea virusului să fie în piaţa din Wuhan, Donald Trump susţine teoria laboratorului din China.

"IC (comunitatea de informaţii) susţine afirmaţia pe care ODNI a lansat-o joia trecută şi subliniem trei puncte: IC crede că virusul a început în China. Am ajuns la două teorii şi avem dovezi cu privire la ambele. Suntem de acord că virusul nu a fost lansat intenţionat”, a spus oficialul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici