SUA avertizează că ar putea introduce sancţiuni suplimentare împotriva Turciei

Administraţia Donald Trump va introduce noi sancţiuni împotriva Turciei, în cazul în care nu opreşte intervenţia militară din nord-estul Siriei, a declarat joi Larry Kudlow, consilierul pentru Afaceri Economice al preşedintelui Donald Trump.

214 afișări
Imaginea articolului SUA avertizează că ar putea introduce sancţiuni suplimentare împotriva Turciei

„Vom utiliza sancţiunile şi am putea introduce sancţiuni suplimentare pentru a face Turcia să se conformeze", a declarat Larry Kudlow pentru CNBC.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a fost criticat dur de politicieni americani, dar şi la nivel internaţional deoarece a retras trupe americane din nordul Siriei pentru a permite Turciei să lanseze o operaţiune militară împotriva grupurilor insurgente kurde care erau aliate cu Washingtonul. Ulterior, Administraţia Donald Trump a somat Turcia să înceteze ofensiva militară din Siria. Liderul de la Casa Albă a atras atenţia că poate "distruge" economia Turciei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici