SUA: Cinci morţi în urma coliziunii dintre două avioane particulare

Cel puţin cinci persoane au fost ucise, dintre care una la sol, în urma coliziunii dintre două avioane turistice, duminică, în apropierea oraşului Los Angeles, potrivit unui nou bilanţ furnizat luni de autorităţi.

2 afișări
Imaginea articolului SUA: Cinci morţi în urma coliziunii dintre două avioane particulare

SUA: Cinci morţi în urma coliziunii dintre două avioane particulare

Accidentul s-a produs în cursul după-amiezei de duminică, în zona oraşului Corona, situat la 75 de kilometri est de Los Angeles, şi a implicat două avioane Cessna, potrivit agenţiei federale a aviaţiei civile (FAA).

Cel puţin unul dintre avioane s-a prăbuşit deasupra parcării unui vânzător de maşini, potrivit imaginilor transmise de televiziunea locală ABC7.

Patru dintre persoanele ucise se aflau în aparatele de zbor în momentul impactului, însă cea de-a cincea victimă a fost atinsă la sol de fragmente de avion, potrivit Biroului american pentru securitatea transporturilor (NTSB), care a deschis o anchetă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici