SUA: Doi morţi şi 44 de răniţi într-un accident de autobuz produs pe un drum îngheţat din Mississippi

Doi oameni au murit şi alţi 44 au fost răniţi într-un accident după ce un autocar cu turişti care se îndrepta spre Mississippi s-a răsturnat miercuri pe o autostradă îngheţată, au anunţat autorităţile, în urma unei furtuni care a lovit sudul şi centrul Statelor Unite, relatează Associated Press.

345 afișări
Imaginea articolului SUA: Doi morţi şi 44 de răniţi într-un accident de autobuz produs pe un drum îngheţat din Mississippi

SUA:Doi morţi şi 44 de răniţi într-un accident de autobuz produs pe un drum îngheţat din Mississippi

Serviciul Naţional de Meteorologie afirmă că zăpada şi gheaţa au căzut în timpul zilei, între mai multe regiuni din statele Mississippi, Arkansas, Tennessee, Missouri, Kentucky, Indiana şi Illinois.

Căderile de zăpadă şi gheaţă se vor înregistra joi şi vineri în zonele situate între Ohio şi Munţii Apalaşi, după care furtuna se va îndrepta spre nord-est ajungând la Washington DC, New York şi New England.

Martorii au declarat anchetatorilor din Mississippi că şoferul autocarului a pierdut controlul după trecerea peste un pasaj de gheaţă, iar autobuzul s-a răsturnat pe partea conducătorului auto, pe autostrada Interstatală 269 în dreptul localităţii Byhalia în jurul orei locale 12:35, a transmis purtătorul de cuvânt al poliţiei din Mississippi, căpitanul Johnny Poulos.

Oraşul din Mississippi se află la aproximativ 55 de kilometri sud-est de centrul oraşului Memphis, Tennessee.

Răniţii au fost transportaţi la spitalele din zona Memphis, cel puţin trei persoane aflându-se în stare gravă.

Oficialii au declarat că grupul a plecat din Huntsville, Alabama, pentru a paria într-un cazinou din Mississippi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici