SUA îndeamnă Coreea de Nord să se abţină de la acţiuni provocatoare, după ce regimul de la Phenian a efectuat un nou test cu rachete

Un oficial din cadrul Departamentului de Stat de la Washington a comunicat că SUA îndeamnă Coreea de Nord să se abţină de la lansarea de acţiuni provocatoare şi să se conformeze prevederilor rezoluţiilor Consiliului de Securitate al Naţiunilor Unite, informează agenţia de ştiri Tass.

254 afișări
Imaginea articolului SUA îndeamnă Coreea de Nord să se abţină de la acţiuni provocatoare, după ce regimul de la Phenian a efectuat un nou test cu rachete

SUA îndeamnă Coreea de Nord să se abţină de la acţiuni provocatoare, după ce regimul de la Phenian a efectuat un nou test cu rachete

Un oficial din cadrul Departamentului de Stat de la Washington a declarat că SUA îndeamnă Coreea de Nord să se abţină de la lansarea de acţiuni provocatoare şi să se conformeze prevederilor rezoluţiilor Consiliului de Securitate al Naţiunilor Unite, informează agenţia de ştiri Tass.

"Suntem la curent cu informaţiile privind lansarea de rachete de către Coreea de Nord", a afirmat oficialul american, la câteva ore după ce forţele regimului de la Phenian au lansat, joi după-amiază, două proiectile spre Marea Japoniei (Marea de Est, n.red).

"Continuăm să monitorizăm situaţia şi consultăm îndeaproape cu aliaţii noştri din regiune", a adăugat reprezentantul Departamentului de Stat.

"Îndemnăm Coreea de Nord să evite acţiunile provocatoare, să respecte obligaţiile înscrise în rezoluţiile Consiliului de Securitate ONU şi să revină la negocieri susţinute şi substanţiale pentru a îndeplini partea sa privind denuclearizarea completă", a subliniat oficialul american.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
coreea,
militar

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici