SUA: un atac nuclear al Coreei de Nord va fi întâmpinat cu un răspuns rapid, copleşitor şi decisiv

Oficiali din SUA şi Coreea de Sud au avertizat Coreea de Nord în ceea ce priveşte atacurile nucleare prin intermediul unei declaraţii comune. Orice atac nuclear al Coreei de Nord va fi întâmpinat cu un răspuns rapid, copleşitor şi decisiv, au transmis semnatarii documentului, potrivit Reuters.

1828 afișări
Imaginea articolului SUA: un atac nuclear al Coreei de Nord va fi întâmpinat cu un răspuns rapid, copleşitor şi decisiv

SUA: un atac nuclear al Coreei de Nord va fi întâmpinat cu un răspuns rapid, copleşitor şi decisiv

Americanii au avertizat Coreea de Nord că orice atac nuclear împotriva naţiunii sau a aliaţilor săi este inacceptabil şi va duce la sfârşitul regimului Kim, se arată într-o declaraţie comună a SUA şi Coreei de Sud, publicată sâmbătă.

„Partea americană a reiterat că orice atac nuclear al RPDC împotriva Coreei va fi întâmpinat cu un răspuns rapid, copleşitor şi decisiv", se arată în declaraţie.

Membrii grupului consultativ nuclear SUA-Republica Coreea s-a reunit vineri la Washington.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici