SUA: Vizita lui Biden în Ucraina este doar o chestiune de timp

Preşedintele american va merge în vizită la Kiev, a anunţat un oficial pentru CNN.

422 afișări
Imaginea articolului SUA: Vizita lui Biden în Ucraina este doar o chestiune de timp

SUA: Vizita lui Biden în Ucraina este doar o chestiune de timp

Preşedintele Comisiei de Informaţii a Camerei SUA, Adam Schiff, a detaliat discuţia de aproximativ 3 ore pe care delegaţia a avut-o duminică cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi crede că este „doar o chestiune de timp” până când preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, va vizita Ucraina.

„Trebuie să cred că o vizită prezidenţială este ceva în considerare, este doar o chestiune de cât de curând va fi fezabilă”, a spus Schiff pentru CNN.

Schiff a spus că întâlnirea cu Zelenski s-a concentrat pe priorităţile sale pentru asistenţă suplimentară, mai ales pe măsură ce ucrainenii intră într-o nouă fază a războiului, cu lupte mai concentrate în partea de est a ţării.

Cei din delegaţie i-au transmis ulterior informaţiile lui Biden, făcând recomandări preşedintelui, a concluzionat Schiff.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucraina,
biden,
sua

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici