Sumarul unei alte zile de coşmar: armata rusă a efectuat zeci de bombardamente în Ucraina

Armata rusă a efectuat, joi, zeci de bombardamente asupra unor poziţii din sud-estul şi nord-estul Ucrainei, anunţă autorităţile militare ucrainene, conform postului de televiziune CNN.

2304 afișări
Imaginea articolului Sumarul unei alte zile de coşmar: armata rusă a efectuat zeci de bombardamente în Ucraina

Sumarul unei alte zile de coşmar: armata rusă a efectuat zeci de bombardamente în Ucraina

Autorităţile ucrainene au raportat bombardamente în Zaporojie, Herson, Mikolaiv, Lugansk şi Harkov. Atacurile au fost efectuate cu rachete de croazieră şi sisteme de artilerie, vizând poziţii militare şi infrastructura esenţială.

Au fost raportaţi morţi şi răniţi în regiunile Zaporojie şi Dnipro. Pe liniile frontului din regiunile Doneţk şi Lugansk au fost raportate atacuri masive cu obuze de artilerie.

La rândul său, armata ucraineană a atacat trei puncte de control şi cinci depozite de muniţie ale forţelor militare ruse situate în zone din sud-estul Ucrainei aflate sub ocupaţie, potrivit agenţiei Ukrinform.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucraina,
rusia,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici