Summitul UE: Emmanuel Macron cere coordonarea măsurilor antiepidemice la nivel european

  • Emmanuel Macron cere coordonarea măsurilor antiepidemice la nivelul Uniunii Europene.
  • Preşedintele Franţei: "Al doilea val epidemic se accelerează în multe locuri din Europa, unde sunt situaţii critice înaintea sărbătorilor."
  • "Liderii statelor UE vor discuta despre politica testelor medicale, dar şi despre coordonarea în materie de vaccinuri", a precizat Macron.
400 afișări
Imaginea articolului Summitul UE: Emmanuel Macron cere coordonarea măsurilor antiepidemice la nivel european

Profimedia

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a pledat, înaintea summitului de la Bruxelles, pentru coordonarea măsurilor antiepidemice la nivelul Uniunii Europene, exprimând îngrijorare pentru înrăutăţirea situaţiei în multe ţări.
 
"Al doilea val epidemic se accelerează în multe locuri din Europa, unde sunt situaţii critice înaintea sărbătorilor", a declarat Emmanuel Macron, cu ocazia sosirii la summitul Consiliului European, la Bruxelles.
 
Preşedintele Franţei a evidenţiat importanţa "coordonării măsurilor epidemice la nivel european".
 
"Liderii statelor UE vor discuta despre politica testelor medicale, dar şi despre coordonarea în materie de vaccinuri încă din prima zi, pentru a le achiziţiona, a le produce şi a le distribui în mod ordonat între ţări", a subliniat Emmanuel Macron, potrivit cotidianului Le Figaro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici