Sursă: Atacurile asupra depozitelor de petrol din Rusia, coordonate de serviciile secrete ucrainene

Serviciul de securitate ucrainean a fost în spatele atacurilor care au vizat mai multe rafinării şi depozite de petrol din Rusia, a anunţat o sursă din Ucraina. Atacurile nocturne au avut consecinţe „semnificative”, mai susţine sursa.

11624 afișări
Imaginea articolului Sursă: Atacurile asupra depozitelor de petrol din Rusia, coordonate de serviciile secrete ucrainene

Sursă: Atacurile asupra depozitelor de petrol din Rusia, coordonate de serviciile secrete ucrainene

Serviciul de securitate al Ucrainei a coordonat valul de atacuri cu drone asupra rafinăriilor ruseşti, a declarat o sursă ucraineană pentru Reuters.

Atacurile de la Ryazan, Kstovo şi Kirishi au făcut parte dintr-o strategie a Ucrainei de a atacă obiectivele economice ale Rusiei, a mai arătat sursa citată şi de Sky News.

„Judecând după videoclipurile online, consecinţele au fost destul de semnificative”, a explicat aceasta.

Forţele de apărare ucrainene au lansat drone şi către o bază aeriană rusă din Buturlinovka şi un aerodrom militar din regiunea Voronezh.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici