Sursă israeliană: luptătorii Hamas plasează lansatoare de rachete lângă case şi şcoli

Luptătorii Hamas plasează lansatoare de rachete lângă case şi şcoli din Gaza şi au fost instruiţi ca să producă arme chimice, susţin israelienii.

199 afișări
Imaginea articolului Sursă israeliană: luptătorii Hamas plasează lansatoare de rachete lângă case şi şcoli

Sursă israeliană: luptătorii Hamas plasează lansatoare de rachete lângă case şi şcoli

Hamas plasează locuri de lansare de rachete lângă şcoli, moschei, case, clădiri ONU şi alte imobile civile, susţin reprezentanţii Forţelor de Apărare ale Israelului (IDF), potrivit Sky News.

„Hamas pune în pericol direct populaţia din Gaza, israelienii şi comunitatea internaţională”, a transmis IDF care a publicat o hartă cu mai multe obiective militare.

De asemenea, luptătorii Hamas au fost instruiţi despre utilizarea armelor chimice. Preşedintele israelian Isaac Herzog a declarat, în cadrul unui interviu pentru Sky News, că militanţii care au atacat Israelul aveau asupra lor instrucţiuni despre cum să producă arme chimice.

Forţele israeliene susţin că au descoperit materialul în uniforma unui luptător mort în Kibbutz Be'eri.

Informaţiile nu au putut fi verificate din surse independente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici