Sursă ucraineană: dronele au avariat o navă de patrulare a flotei ruse din Marea Neagră

  • Dronele maritime ucrainene au avariat nava de patrulare a flotei ruse din Marea Neagră, susţin reprezentanţii serviciului de securitate din Ucraina.
  • Nava a fost lovită în apropiere de Crimeea.
  • Vaporul a suferit mai multe avarii, anunţă ucrainenii, potrivit Reuters.
492 afișări
Imaginea articolului Sursă ucraineană: dronele au avariat o navă de patrulare a flotei ruse din Marea Neagră

Sursă ucraineană: dronele au avariat o navă de patrulare a flotei ruse din Marea Neagră

Dronele maritime ucrainene au avariat o navă de patrulare a Flotei ruse de la Marea Neagră în largul Crimeei ocupate, au anunţat marţi reprezentanţii serviciiului de informaţii militare ucrainene. Sursa menţionată a explicat pe Telegram că unitatea specială Grupul 13 a atacat nava de patrulare a Flotei Ruse de la Marea Neagră, Sergey Kotov, în apropiere de strâmtoarea Kerci.

„Ca urmare a unei lovituri a dronelor maritime Magura V5, nava rusă Project 22160 Sergey Kotov a suferit avarii la pupa, tribord şi babord”, se arată în comunicat.

Potrivit ucrainenilor, nava valorează aproximativ 65 de milioane de dolari.

Din cauza incidentului, traficul feroviar şi rutier pe podul care leagă peninsula Crimeea de Rusia continentală a fost oprit temporar.

Ruşii nu au confirmat atacul. De asemenea, informaţiile nu au putut fi confirmate din surse independente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici