Sursă ucraineană: o explozie a ucis trei militari ruşi în oraşul ocupat Melitopol

Atacul a fost descris de ucraineni drept un „act de răzbunare" al unor grupuri clandestine locale, potrivit Reuters.

232 afișări
Imaginea articolului Sursă ucraineană: o explozie a ucis trei militari ruşi în oraşul ocupat Melitopol

Sursă ucraineană: o explozie a ucis trei militari ruşi în oraşul ocupat Melitopol

Explozia a avut loc în timpul unei întâlniri a militarilor ruşi în oraş, a explicat direcţia din cadrul Ministerului Apărării prin intermediul unui comunicat.

„Acest act de răzbunare, comis de reprezentanţi ai rezistenţei locale, a avut loc în birourile confiscate de ruşi. Ca urmare a exploziei, cel puţin trei ofiţeri ai Gărzii Naţionale au fost ucişi în sediu. Informaţiile privind alte pierderi ale inamicului sunt în curs de clarificare", a precizat instituţia ucraineană.

Ruşii nu au comentat informaţia care nu a putut fi verificată din surse independente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici