Suspiciuni de otrăvire în cazul îmbolnăvirii guvernatorului din regiunea Herson

În timp ce Moscova vorbeşte despre suprasolicitare, presa ucraineană susţine că îmbolnăvirea şefului administraţiei pro-ruse din Herson, Vladimir Saldo, ar putea fi pricinuită de otrăvire.

340 afișări
Imaginea articolului Suspiciuni de otrăvire în cazul îmbolnăvirii guvernatorului din regiunea Herson

Hersonul ocupat de ruşi

Substanţa otrăvitoare ar putea fi Novichok. Şeful adjunct al administraţiei regiunii Herson, Kirill Stremousov, a confirmat pentru postul de televiziune Rossia 24 că Saldo este tratat la Institutul de Cercetare Sklifosovski din Moscova.

Anterior, serviciul de presă al administraţiei regionale pro-ruse a raportat că, din cauza stării sale de sănătate, Saldo a fost transportat din Crimeea la Moscova pentru tratament.

Stremousov a declarat că motivul deteriorării sănătăţii lui Saldo este suprasolicitarea. Publicaţia rusă Mash a anunţat în urmă cu câteva zile că Saldo este în comă, probabil otrăvit cu o substanţă chimică necunoscută.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici