Susţinători ai grupării Stat Islamic au publicat online fotografii ameninţătoare realizate la Roma - FOTO

Susţinători ai organizaţiei teroriste Stat Islamic au postat pe Internet fotografii ameninţătoare realizate la Roma, cu obiective din capitala italiană care ar fi identificate drept ţinte, a anunţat o organizaţie care monitorizează reţelele jihadiste, citată de site-ul TheLocal.it.

652 afișări
Imaginea articolului Susţinători ai grupării Stat Islamic au publicat online fotografii ameninţătoare realizate la Roma - FOTO

Susţinători ai grupării Stat Islamic au publicat online fotografii ameninţătoare realizate la Roma (Imagine: ilgazzettino.it)

Susţinătorii grupării Stat Islamic au publicat pe Twitter fotografii ameninţătoare realizate la Colosseum şi în alte zone din Roma, a precizat luni Site Intelligence Group.

Una dintre fotografiile postate pe Twitter, publicată de directoarea Site, Rita Katz, pare să prezinte o gară din Roma, în timp ce altele arată o staţie de metrou şi autovehicule ale poliţiei.

Rita Katz a precizat pe Twitter că utilizatori care sprijină gruparea Stat Islamic au publicat fotografii realizate aparent în Roma, susţinând că "aşteaptă ora zero".

Site Intelligence Group monitorizează activităţile online ale grupării Stat Islamic şi ale susţinătorilor săi, care au ameninţat în ultimele luni că vor ataca Roma, determinând Guvernul italian să sporească măsurile de securitate.

Luna trecută, poliţia a arestat două persoane suspectate că recrutau luptători pentru gruparea Stat Islamic. O a treia persoană a fost arestată pentru că ar fi scris un document de propagandă în limba italiană pentru gruparea teroristă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici