Sute de imigranţi care încercau să ajungă ilegal în Marea Britanie,interceptaţi în Canalul Mânecii

Peste 350 de imigranţi extracomunitari au fost depistaţi în ultimele 48 de ore în Canalul Mânecii, în timp ce încercau să ajungă ilegal în Marea Britanie, anunţă autorităţile de la Londra.

617 afișări
Imaginea articolului Sute de imigranţi care încercau să ajungă ilegal în Marea Britanie,interceptaţi în Canalul Mânecii

Sute de imigranţi care încercau să ajungă ilegal în Marea Britanie,interceptaţi în Canalul Mânecii

Peste 350 de imigranţi extracomunitari au fost depistaţi în ultimele 48 de ore în Canalul Mânecii, în timp ce încercau să ajungă ilegal în Marea Britanie, anunţă autorităţile de la Londra, conform BBC News.

Ministerul britanic al Apărării a anunţat că duminică au fost depistate în Canalul Mânecii şapte ambarcaţiuni în care erau în total 254 de imigranţi clandestini, iar luni au ajuns în Marea Britanie cel puţin 100 de imigranţi.

"Acţionăm pentru destructurarea reţelelor de trafic de persoane", a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării de la Londra.

Autorităţile britanice avertizează că traversarea Canalului Mânecii este periculoasă şi sunt îngrijorate de impactul social al venirii unui număr mare de imigranţi.

Keir Starmer, liderul Partidului Laburist (opoziţie), a cerut "acţiuni internaţionale coordonate" împotriva reţelelor infracţionale care trimit imigranţi în Marea Britanie.

Peste 28.500 de imigranţi extracomunitari au reuşit să ajungă ilegal în Marea Britanie în 2021, potrivit datelor Ministerului de Interne de la Londra.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici