Sute de studenţi care susţin mişcarea "Occupy Wall Street" au instalat corturi la Harvard

Mişcarea "Occupy Wall Street" a ajuns şi la Universitatea Harvard, din Cambridge, câteva sute de studenţi instalând aproximativ 20 de corturi miercuri seara, relatează CBS News.

475 afișări
Imaginea articolului Sute de studenţi care susţin mişcarea "Occupy Wall Street" au instalat corturi la Harvard

Sute de studenţi care susţin mişcarea "Occupy Wall Street" au instalat corturi la Harvard (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Porţile campusului universităţii erau încuiate sau păzite de câţiva gardieni, după ce sute de studenţi au instalat o tabără "Occupy Harvard".

Aproximativ 20 de corturi se aflau în faţa statuii lui John Harvard joi după-amiază, dar activitatea nu era intensă, din cauza ploii.

Protestatarii afirmă că Harvard reprezintă acel unu la sută care controlează bogăţia naţiunii.

Reporterii nu au putut intra în campus deoarece nu au legitimaţii de la Harvard, singurele documente acceptate de gardieni pentru a permite accesul. "Nivelul măsurilor de securitate este cu siguranţă exagerat", a declarat un student pentru postul de radio de ştiri WBZ.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici