Sydney a înregistrat cel mai mic număr de infectări cu SARS-CoV-2 după ce s-au testat 44.000 de persoane

  • Sydney a înregistrat cel mai mic număr de noi cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 în câteva zile
  • Se speră că oraşul australian ar putea conţine un focar foarte mic.
129 afișări
Imaginea articolului Sydney a înregistrat cel mai mic număr de infectări cu SARS-CoV-2 după ce s-au testat 44.000 de persoane

Sydney a înregistrat cel mai mic număr de noi cazuri de coronavirus în câteva zile, astfel că se speră faptul că focarul din oraşul australian ar putea fi pe un trend descendent.

Oraşul a avut raportate 90 de infectări de când focarul a fost detectat în regiunea sa de plaje, săptămâna trecută.

Marţi, autorităţile au anunţat un record de 44.000 de persoane  testate în ziua precedentă.

În prezent, Australia nu a raportat focare noi în afară de Sydney.

Acest lucru a determinat fiecare guvern de stat din afara New South Wales (NSW) să adopte interdicţii de intrare pentru călătorii din capitala statului.

Statul Victoria a raportat marţi o nouă infecţie - un călător din Sydney care intrase în carantină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici