Sylvester Stallone a dezvăluit care a fost singurul impediment când Adele i-a cumpărat conacul

Sylvester Stallone a dezvăluit care a fost singurul impediment pe care l-a avut Adele atunci când a cumpărat conacul său din Los Angeles, anul trecut.

1765 afișări
Imaginea articolului Sylvester Stallone a dezvăluit care a fost singurul impediment când Adele i-a cumpărat conacul

Sylvester Stallone a dezvăluit care a fost singurul impediment când Adele i-a cumpărat conacul

Într-un interviu acordat publicaţiei The Wall Street Journal, actorul a declarat că, în timpul negocierilor pentru vânzarea casei în care el şi familia sa au locuit timp de aproape trei decenii, Adele a insistat să păstreze statuia lui "Rocky" care se afla lângă piscina casei.

Când a fost întrebat dacă a vrut să ia cu el statuia de bronz a personajului său iconic, Rocky Balboa, atunci când a vândut casa, actorul a răspuns: "Am vrut".

Cu toate acestea, el a spus că şi cântăreaţa "a vrut statuia" şi i-a spus: "Asta nu e o afacere. Va arunca în aer toată afacerea".

În cele din urmă, starul în vârstă de 76 de ani a consimţit şi a lăsat statuia la locul ei atunci când şi-a făcut bagajele şi a părăsit proprietatea în 2022, conform Insider.

În ciuda insistenţei sale de a păstra statuia, se pare că Adele transformă complet restul casei. Potrivit TMZ, de când au început lucrările de renovare în luna mai, întregul etaj al doilea al proprietăţii a fost demolat.

Stallone nu pare să se supere şi a declarat pentru WSJ: "Îmi place ceea ce face".

Adele a confirmat că a cumpărat casa în mai 2022, când a distribuit pe Instagram o fotografie cu ea şi cu iubitul ei, agentul sportiv Rich Paul, în faţa proprietăţii.

Potrivit The Los Angeles Times, vedeta din "Rambo" a listat iniţial proprietatea de 3,5 acri, care (înainte de renovări) avea opt dormitoare şi 12 băi, pentru 110 milioane de dolari la începutul anului 2021. El a redus apoi preţul la 80 de milioane de dolari în luna octombrie a aceluiaşi an, înainte ca solista britanică să îşi exprime interesul de a cumpăra.

Adele a plătit aproape jumătate din preţul iniţial, achiziţionând proprietatea pentru doar 58 de milioane de dolari.

Într-un articol din Vogue, cântăreaţa se declara mare fană "Rocky".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici