Tânăra care se afla alături de Boris Nemţov când a fost asasinat declară că nu a văzut nimic suspect

Principalul martor în cazul asasinării liderului opoziţiei ruse Boris Nemţov, Anna Duriţkaia, un fotomodel ucrainean în vârstă de 23 de ani care se afla alături de el în momentul crimei, a declarat că nu a văzut nimic suspect, nici faţa asasinului şi nici modelul maşinii folosite de acesta.

3759 afișări
Imaginea articolului Tânăra care se afla alături de Boris Nemţov când a fost asasinat declară că nu a văzut nimic suspect

Tânăra care se afla alături de Boris Nemţov când a fost asasinat declară că nu a văzut nimic suspect (Imagine: AP/Mediafax Foto)

"Nu s-a întâmplat nimic suspect", a declarat luni Duriţkaia pentru postul de televiziune Dojd TV, relatează Russia Today în pagina electronică.

Ea a precizat că nu a văzut faţa asasinului şi nu a recunoscut modelul maşinii folosite de acesta. "Nu am văzut nimic. Când m-am întors am văzut doar o maşină deschisă la culoare care demara", a povestit tânăra.

Duriţkaia a adăugat că a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a raportat crima la poliţie.

Boris Nemţov a fost împuşcat mortal vineri noaptea, pe podul Bolşoi Moskvoreţki, în apropiere de Kremlin. Conform anchetatorilor, asasinul a tras şase focuri de armă, omorându-l pe Nemţov pe loc, în timp ce femeia care îl însoţea pe acesta, fotomodelul ucrainean Anna Duriţkaia, nu a fost rănită.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici